Tagliatelle met zalm en spinazie
Goed voor 5
personen.
Ingrediënten
500 gr tagliatelle
250 ml kook room bij de Lidl te koop in de koeling te vinden bij de slagroom en toetjes.
300 gr verse spinazie
350 gr zalmfilet
2 kleine uitjes of 1 grote ui.
Peper en zout en action kruiden en snufje chili kruiden als je dat wilt.
1 bakje cherrytomaatjes van 250 gr.
2 teentjes knoflook
olijfolie voor het bakken
500 gr tagliatelle
250 ml kook room bij de Lidl te koop in de koeling te vinden bij de slagroom en toetjes.
300 gr verse spinazie
350 gr zalmfilet
2 kleine uitjes of 1 grote ui.
Peper en zout en action kruiden en snufje chili kruiden als je dat wilt.
1 bakje cherrytomaatjes van 250 gr.
2 teentjes knoflook
olijfolie voor het bakken
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens verpakking beetgaar met wat zout en 1 el olie.
Snij ondertussen de uien en de teentjes knoflook fijn.
Bak deze glazig in een grote pan.
Voeg de zalm toe en bak een 2 minuten mee.
Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is.
Schenk de kook room er bij en breng op maak met flink wat peper en zout en wat van action kruiden bus. Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie.
Bak een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe.
Mix alles door elkaar en schep op borden.
Kook de pasta volgens verpakking beetgaar met wat zout en 1 el olie.
Snij ondertussen de uien en de teentjes knoflook fijn.
Bak deze glazig in een grote pan.
Voeg de zalm toe en bak een 2 minuten mee.
Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is.
Schenk de kook room er bij en breng op maak met flink wat peper en zout en wat van action kruiden bus. Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie.
Bak een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe.
Mix alles door elkaar en schep op borden.
Reacties
Een reactie posten