Tulband cake(naturel)



Ingrediënten:
240 suiker
230 ml olie
2 vanille suikerzakjes
1 zakje bakpoeder gezeefd
6 eieren (medium)
1 citroen de rasp en sap ervan.
300/330 gram bloem

Voor het besmeren van de cake:
2 el sinaasappel jam van de ikea.

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 170/180 graden.
Klop de eieren met de suiker en de olie voor 2 minuten lang.
Voeg de overige ingrediënten toe(de bloem als laatste), de gezeefde bloem voeg je beetje bij beetje tot je beslag zacht is geworden en niet te dik.
Besmeer de tulband met olie of boter, bestrooi het daarna met wat bloem.
Giet het beslag in de tulband en bak het voor 45 minuten ongeveer tot de cake droog is in het midden.

Je kan met saté stok in de cake prikken als hij droog uit komt dan is de cake gaar.

Stort de cake op de taartrooster om af te koelen.
Verwarm de jam indien nodig en als je dat lekker vindt, je kan ook voor abrikozen jam kiezen.
Besmeer de cake ermee.
eet smakelijk de cake is erg lekker.


Reacties

Populaire posts