Pinda papieren koekjes




Ingrediënten:
500 gram pindakaas pot van de Lidl, niet met stukjes noten in.
200 gr poedersuiker 
200 ml olie 
1bakpoeder 
300 gram sesamzaad, eerst beetje roosteren, dan goed fijn malen tot een papje, ik doe het ook vaak zonder, het mag ook zonder, ze smaken met en zonder lekker.
700 + - gr bloem
1 vanille suiker
Papieren vormen. 
Poedersuiker voor decoratie


Bereidingswijze:
Doe de pindakaas in diepe kom met alle ingrediënten. 
Kneed de alles tot je zachte deeg hebt.
Vorm de koekjes zoals op de foto's lang of rond .
Bak ze op 160 graden Celsius voor 10 tot 15 minuten op voor verwarmde oven, ik bak ze kort en op lage temperatuur omdat mijn oven turbo bakt.
Laat ze 1 uur afkoelen op de bakplaat, ze zijn erg breekbaar, daarom moeten ze op de bakplaat afkoelen. 
Bestrooi ze rol ze in de suikerpoeder aan beiden kanten. 
Zet ze in de papieren vormen.

Reacties

Populaire posts