Ronde Boter koekjes
Ingrediënten:
200 gr suiker.
250 gr zachte roomboter (zoutloos) haal het paar uur eerder uit de koeling.
400 gram bloem kan iets meer zijn.
Snufje zout
1 ei de grootste.
1 zakje bakpoeder, gezeefd.
200 gr suiker.
250 gr zachte roomboter (zoutloos) haal het paar uur eerder uit de koeling.
400 gram bloem kan iets meer zijn.
Snufje zout
1 ei de grootste.
1 zakje bakpoeder, gezeefd.
Bereidingswijze:
Kneed al
de ingrediënten in een kom.
Geef ze de vorm naar wens.
Bak ze op voorwaarde oven op 170 graden Celsius voor 10 / 15 minuten ongeveer tot ze iets bruin gaar zijn.
Laat ze afkoelen op de rooster.
Bestrooi nadat ze afgekoeld zijn met suiker poeder.
Geef ze de vorm naar wens.
Bak ze op voorwaarde oven op 170 graden Celsius voor 10 / 15 minuten ongeveer tot ze iets bruin gaar zijn.
Laat ze afkoelen op de rooster.
Bestrooi nadat ze afgekoeld zijn met suiker poeder.
Reacties
Een reactie posten