Marmer Muffin



Ingrediënten:
250 +/- g bloem
200 ml olie of roomboter
200 g suiker 
4 eieren 
1 sinaasappel de sap en rasp van gebruiken. 
2 volle el cacao poeder gezeefd 
30 ml melk 
2 vanille suiker zakjes.
1 zakje bakpoeder gezeefd. 
Bakvormen te koop bij Alie expres.

Bereidingswijze:
Klop de eieren met de suiker en de olie.
Voeg de overige ingrediënten toe behalve de bakpoeder als laatst bij voegen tot je alles hebt gemixt.
Voeg de bakpoeder roer dit goed door.
Vul eerst alle bakvormen met 1 ijsschep lepel.
De rest van de deeg die nog in de kom is voeg je cacaopoeder toe roer dit goed door.
Verdeel de bruine chocolade beslag over de witte bakvormen beslag, met een lepel tot je alles hebt verdeelt Over al de muffins .
Met saté prikker maak je 1 draai in al de vormen voor de marmer effect.
In de voorverwarmde oven op 170 graden.
Bak je de cake op 170 graden tot hij gaar bruin is voor ongeveer 15 /20 minuten.
Zet ze gelijk op taartrooster om af te koelen.

Reacties

Populaire posts