Tonijn vulling



Ingrediënten 

3 uitjes gesneden.
3 of 4 blikjes tonijn uit laten lekken( in olijven olie) Lidl te koop.
1 teentje knoflook fijn gehakt.
Handje koriander en peterselie fijn gehakt.
1 thlp peper
1 thlp paprikapoeder
1 thlp komijn
2 thlp tomaten puree.
Zout naar smaak.
Chili peper, naar smaak.
3 eieren voor de vulling.

Bereiden.
Bak de uitjes met de knoflook.
Voeg de koriander en peterselie fijn gehakt toe, bak ze tot de uien goud gebakken zijn.
Voeg de tonijn en het ovorige ingrediënten toe en bak ze samen
Voor 3 minuten ongeveer.
Kook de eieren , vul je broodjes met tonijn plus in stuk gesneden eieren.
Deze vulling is te gebruiken in deegwaren en ook in bladerdeeg hapjes of in kant en klare broodjes.
Vooral in alle Marokkaanse deegwaren zoals batbot ezv.
 Eet smakelijk 😘


Reacties

Populaire posts