Ingrediënten
1 pakje lopia vellen de vierkante.
1 stukje kip fillet, zout en peper.
1 pakje nasi groente
1 kleine pakje glazige Chinese mie.
Voorbereiding.
Was de kip en snee het in stukken en bak het in olijven olie met peper en zout tot de kip gaar gebakken is en maak het daarna zeer fijn voor de vulling.
De groente bak ik in olijven Olie met de halve kruiden zakje tot alles gaar is.
Voeg de kip erbij.
Kook water en doe de Chinese glazige mie in kom met gekookte water, laat de mie het water opnemen, voor 30 minuten, bedekt.
Giet al het water eruit tot de mie droog is.
Knip met een schone schaar in de mie tot het klein is.
Doe de mie bij de groente en kip erbij en roer dit goed door.
Nu kan je de lompias vullen..
Om de lompias te dichten, doe ik meel in kom met een beetje water en mix het tot het papje wordt.
Reacties
Een reactie posten