Risotto met kastanje champignons
Ingrediënten:
400 gr risotto
1 bakje kastanje Champignons, in dunne stukjes gesneden
1 grote uit
2 teentjes knoflook
1 bouillon blokje van groente.
2 tot 3 tl vegeta droge bouillon kruiden van podravka, het is heerlijk in soepen en rijst gerechten.
1 tl peper
2 tl kurkuma poeder
1 tl paprika poeder
zout naar smaak
Olijfolie om te bakken.
1 liter gekookte water, kan ook meer zijn.
Bereidingswijze:
Hak de uien in fijne stukken, bak het bruin glazig.
Voeg de fijn gehakte knoflook aan de uien toe bak ze even samen, voor paar seconden.
Voeg nu ook de champignons toe en bak ze samen voor 2 minuten.
Voeg alle kruiden toe en het gekookte water, de rijst neemt veel water op en mocht je nog meer water willen kan je nemen doe dat gerust, blijf de rijst proeven of hij zacht gaar en romig is, als dat zo is dan is je rijst klaar.
Eet smakelijk .
Reacties
Een reactie posten