Kaas rolls



Kaas rolls .
Lekker luchtig van binnen en heerlijk van smaak.

Voor de deeg .
1 kilo bloem
400 /430 ml water
100 ml olijven Olie
4 etlp boter
18 gr zout
2 eieren
10 gr gist de droge.

Vulling.
Pizza kruiden.
Kaas naar keuze, geraspte. 200 tot 300 gr en wat
Olijven Olie om de deeg mee te besmeren.

Voor besmeren van het deeg na het rijzen.
1 eigeel en paar etlp melk geroerd in kom .

Bereidingswijze.
Kneed de deeg met alle ingrediënten voor 10 minuten ongeveer tot de deeg zacht iets plakkerig is.
Dek het met plastik zak , laat het rijzen voor ongeveer 1 uur .
Verdeel de deeg in 2 stukken, bol ze op.
Bestrooi de aanrecht met bloem of olie.
Met de deegroller de deeg dun uitrollen.
Besmeer de deeg lap met olie, bestrooi daarop de kruiden en de kaas .
Rol de deeg op zo als op de foto's.
Sneed het in stukken zet ze in de bakplaat bedekt met bakpapier.
Besmeer ze eerst met 1 eigeel met 5 etlp melk.
Laat ze weer rijzen voor 40 minuten ongeveer.
Bak ze op voorverwarmde oven op 200 graden Celsius voor 25 minuten ongeveer tot ze bruin gaar zijn.
Zet ze op de rooster om af te koelen

Reacties

Populaire posts