Room Muffins



Heerlijk zacht en luchtig ,voor de smaak heb ik sinaasappelsap en rasp bij gedaan en handje walnoten.

Ingrediënten Sinaasappel Muffins 18 /20 stuks:
4 eieren
Tot 300 gr bloem
250 suiker
200 ml olie
100 ml room
1 zakje bakpoeder gezeefd.
1 Marokkaanse sinaasappel lekker oranje voor de kleur en de sap, zeef de sinaasappelsap en als laatst gebruik je de sap van de hele sinaasappel in de beslag.
Handje walnoten in kleine stukjes gehakt.

Bereidingswijze:

Klopt alle ingrediënten in kom met een garde of mixer tot een zachte beslag. Voeg als laatst de stukjes walnoten toe roer dit goed door elkaar. Neem een muffinvorm die je bekleed met muffin of cup cake papiertjes. Met een ijslepel verdeel je het beslag over de vormpjes. Bij muffins mag je de vormpjes best iets vol doen of 4/3 van de beslag krijg je ze minder hoog. Bak de muffins in 20 minuten op 180 graden gaar en goudbruin.

Reacties

Populaire posts