Driehoek kruidenkaas broodjes
Ingrediënten.
500 gr bloem
1 zakje droge gist
1 thlp suiker
10 gr zout
1 ei
50 boter
50 ml olie
180 -200 ml lauwe warme water.
1 zakje droge gist
1 thlp suiker
10 gr zout
1 ei
50 boter
50 ml olie
180 -200 ml lauwe warme water.
Voor bestrijken
1 eigeel en 4 etlp melk.
Voor de vulling.
Kruidenkaas.
Bereiden.
Kneed alle ingrediënten in kom van kneed machine, voor 10 minuten ongeveer tot de deeg zacht aanvoelt.
Laat de deeg 1 uur rijzen.
Het vormen is duidelijk op de foto's.
Na het vorm hebben gegeven, zet je ze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
Bedek ze om voor 30 minuten te rijzen.
Besmeer de broodjes met eigeel en melk en bak ze op voorverwarmde oven op 180 graden Celsius voor 20-25 ongeveer tot ze goudbruin.
Zet ze op rooster om af te koelen koelen, Wel met een schone thee doek bedekken.
Voor de vulling.
Kruidenkaas.
Bereiden.
Kneed alle ingrediënten in kom van kneed machine, voor 10 minuten ongeveer tot de deeg zacht aanvoelt.
Laat de deeg 1 uur rijzen.
Het vormen is duidelijk op de foto's.
Na het vorm hebben gegeven, zet je ze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
Bedek ze om voor 30 minuten te rijzen.
Besmeer de broodjes met eigeel en melk en bak ze op voorverwarmde oven op 180 graden Celsius voor 20-25 ongeveer tot ze goudbruin.
Zet ze op rooster om af te koelen koelen, Wel met een schone thee doek bedekken.
Reacties
Een reactie posten