XL cake




Ingrediënten.
150 ml olie
150 ml gesmolten boter
6 eieren
350/400 gr fijne suiker
3 zakjes vanille suiker zakjes
1 zakje bakpoeder
70 ml melk of sinaasappelsap en de rasp.
370/ 400 gr bloem
4 etlp chocolade druppels.
Amandelschilfers.

Bereidingswijze.
Klop alle ingrediënten in een diepe kom tot een zachte beslag.
Voeg de druppels nu op het laatst erbij en roer ze goed door het beslag heen.
Verdeel de amandelschilfers over het beslag heen.
Bak de cake in voorverwarmde oven op 170/180 graden Celsius voor 45 tot 55 minuten ongeveer tot hij droog gebakken is.
Stort de cake op taartrooster om af te koelen, bedek de cake altijd met een theedoek.
De inspiratie om de cake te maken komt van marokko, bij de bakker liggen daar altijd mega grote cakes te koop.
Bakblik is 29 cm bij 14

Reacties

Populaire posts