Spaanse Madeleines



12 stuks.
Ingrediënten.
170 gr bloem
130 gr suiker
70 ml room (30% vet )lidl.
120 ml zonnebloemolie
1/2 zakje bakpoeder gezeefd.
2 eieren
1 citroen alleen de rasp ervan.

Grove suiker voor de decoratie .

Voorbereiding.
Meng alle ingrediënten samen, roer dit goed door tot een zacht beslag mengsel
Vul de bakvorm met de papieren cc vormen.
Vul de cupe cakes papieren met de cake beslag voor 2/3 vol.
Doe wat suiker bovenop de madleines beslag, zo geef je ze de look zoals in de winkel.
Verwarm de oven op 170/180 graden.
Bak ze voor ongeveer 20 /25 minuten tot ze goudbruin zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op de taartrooster.

Ze zijn heerlijk beetje zoals in de winkel, ik heb vroeger als kind veel van gegeten .
Maar zelf maken is veel leuker en lekkerder dan kopen natuurlijk.

Eet smakelijk dames.

Reacties

Populaire posts