Mon-chou taart




Ingrediënten:

175 gr biscuitjes ) 2 pakken maria bescuitjes)
250 of 275 gr roomboter.
200 gr mon-chou
125 gr witte basterdsuiker(of gewone fijne suiker mag ook in plaats van.)
250 ml slagroom
3 etl suiker voor de slagroom.
1 zakje slagroom versteviger
2 zakjes vanillesuiker
2 blikjes vlaaivulling kersen.
(kersen gelei niet op water basis.
springvorm 26 cm.

Voorbereiding:
Biscuitjes fijnmaken met een deegroller of machine wat beter is en snel ook zo doe ik het eerst klein maken dan in de hakmachine fijn malen.

Boter langzaam smelten en goed met de koekkruimels vermengen. 
In een 26 cm beboterde springvorm doen goed de koekkruimels aan drukken met een lepel en 10 minuten bakken na het bakken de bakblik even laten afkoelen of in de koelkast zetten, persoonlijk vindt ik het lekkerder dan niet bakken.
Mon-chou en basterdsuiker samen romig kloppen.
De slagroom met 3 etlp suiker en vanillesuiker en het zakje klopvast kloppen.
Slagroom voorzichtig door het mon-chou mengsel scheppen en over de koekbodem verdelen.
De vlaaivulling op de mon-choutaart doen en eventueel decoratie van gebakken noten naar smaak.
2 uur in de koelkast laten opstijven.

Besha we raha, eet smakelijk het is een heerlijke traktatie voor jezelf.

Reacties

Populaire posts