Frisse cakejes






Ingrediënten:
3 etlp amandelmeel
4 eieren
200 ml olie
200/ 220 gr suiker
200 gr bloem
1 zakje bakpoeder
2 vanille suiker zakjes
2 zurige appels, in fijne stukjes gesneden.
50 gr grof gehakte walnoten.

Voor de appels.
2 thlps kaneel poeder en 1 etlp suiker.
Schil de appels en snee ze in hele kleine stukjes.
Roer de kaneel en suiker erdoor,laat het even staan voor straks.

De bakvormen zijn te koop bij de toko.
Bespuit ze met de olie spray of besmeer ze met boter.

Bereidingswijze:
Klop de eieren met de suiker goed door.
Voeg de bloem, vanillesuiker en de gezeefde bakpoeder en roer dit goed door.
Voeg de appels stukjes erdoor en de amandelen meel, roer dit goed door tot een zachte beslag.
Zet de vormpjes in de muffins bakvormen.
Vul ze met het beslag en versier ze met de walnoten stukjes boven op het beslag.
Bak ze in de voorverwarmde oven op 180 graden Celsius.
Bak ze voor 15 tot 20 minuten ongeveer tot ze goudbruin zijn.

Reacties

Populaire posts