Spaghetti






Deze kruiden gebruik ik voor rijst en pasta gerechten, van de action.


Ingrediënten.
1 middel grote ui
2 teentjes knoflook fijn geperst.
Scheut milde olijfolie om te bakken.
1 el tomatenpuree
400 g rundergehakt
4 verse basilicum bladeren, fijn gesneden.
4 x tomatenblokjes in blik
300 g spaghetti
1 thlp gemberpoeder
1 thlp paprikapoeder
1 thlp peper
Beetje oregano, de droge.
Voor meer smaak 5x draaien met de kruidenmolen met zeezout, de groene van de action, zit vele smaak aan zoals Italiaanse kruiden.
1 thlp suiker.
Zout.

Voorbereiden.
Snipper de ui.
Verhit de olie in een pan, voeg de ui toe en bak het 5 min, op middelhoog vuur.
Voeg de knoflook, bak het paar seconden mee, voeg het gehakt toe en bak het 5 min.
Voeg de tomatenpuree en tomatenblokjes erdoor.

Breng het op smaak met de kruiden en basilicum bladeren, en eventueel zout naar smaak en de suiker.
Breng aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan 30 min op laag vuur sudderen roer af en toe.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking met wat olie en zout.
Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erover.

Lekker met geraspte parmezaanse kaas.
En natuurlijk niet te missen een frisse salade erbij. 

Eet smakelijk.

Reacties

Populaire posts