Vissoep



Ingrediënten.
1 ui
2 teentjes knoflook
1 gele paprika
3 grote rijpe vlees tomaatjes.
3 etl tomatenpuree
olijfolie om in te bakken.
1 liter water gekookt.
1 kippen bouillonblokje en 1 vegetarisch bouillonblokje.
4 grote geschilde vast kokende aardappelen.
150/ 200 g kabeljauw
150/200 g cocktailgarnalen
1 zakje fruit de la mer, vis met verschillende soorten, in de vriezer te vinden.
Halve etlp droge of verse peterselie.
1 thlp paprikapoeder
1 thlp curcumma
1 thlp peper en zout naar smaak.
Snufje cayennepeper.

Ingrediënten.
Pel en snipper de ui fijn.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Schil en snijd de aardappelen in blokjes.
Snijd de paprika in stukjes.
Snijd de tomaatjes in stukjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de ui en de knoflook circa 3 minuten samen.
Voeg de aardappelen, paprika en de tomaten toe en bak circa 2 minuten.
Voeg het water en de bouillonblokjes toe en breng alles aan de kook met de tomatenpuree.
Snijd de kabeljauw in kleine stukjes.
Voeg de garnalen en kabeljauw en fruit de la mer toe en kook het nog circa 5 minuten samen.
Breng op smaak met fijne peterselie.

Eet smakelijk en geniet ervan.

Is een heerlijke soepje als je vooral op krachten moet komen is hij perfecte boost.
Hij is binnen 30 minuten klaar.

Reacties

Populaire posts