Runderlever


Runder of lams lever.
3 uien
3 knoflookjes
1 thl peper
Zout
1 thlp gemberpoeder
2 thlp paprikapoeder
2 thlp kurkumapoeder
2 thlp paprikapoeder
Olijven olie en 2 etlp bakboter.
Bereidingswijze.
Hak de uien en bak ze bruin in olijvenolie.
Voeg de fijngehakte knoflookjes erbij en bak ze even samen.
Voeg de de lever erbij, die in kleine stukjes gesneden is.
Bak dit samen met de boter en de kruiden erbij tot de lever zacht gaar is gebakken.
Je kan eventueel wat fijn gehakte koriander en peterselie erbij doen, ik heb het niet gedaan, vindt het op deze manier echt heerlijk.
In Lever zit boordevol veel ijzer.

Ik ben zelfs meer van de lams Lever niet van de runder, die is erg sterk kwa smaak, maar deze van vandaag was echt heerlijk, echt zacht en had geen sterke geur en smaak.

De uien en de kruiden geven de lever erg heerlijk smaak.


Reacties

Populaire posts